28 maj 2024
19:30

Västra Frölunda IF

Referat: Lindome GIF - Västra Frölunda IF

Matcherna duggar tätt för Zebrorna och idag va det reservlagsmatch mot V Frölundas dito. Matchen är till att börja med ganska jämn med två lag som spelar ett ganska bra passningsspel. Lindome med för dagen 5 spelare från A-truppen tar efter hand över matchbilden mer och mer och tilldelas efter en kvart straff efter ett fint vänsteranfall. Straffen slås säkert i mål av Abdullah Dirir. Zebrornas spelövertag håller i sig och 25 minuter in i matchen kommer laget åter fram på vänsterkanten i ett fint anfall och på inlägget chippar Roberto Goncalves dos Santos elegant in bollen till 2-0. Sista fem minuterna på halvleken gör lagen var sitt mål. Först reducerar Frölunda på ett långskott och minuten efter samspelar Alexander Nilsson och Roberto Goncalves dos Santos varpå den sistnämde åter ger Lindome en 2-målsledning.
Andra halvlek är ganska lik den första med ett litet spelövertag för Zebrorna som blir mer och mer tydligt ju längre matchen fortgår och det är endast målvaktspelet för Frölunda som hindrar hemmalaget att näta igen. Till slut kan inte ens Frölundamålvakten stå emot och Yousef Rauf kan slå in en retur till slutresultatet 4-1